torek, 24. april 2018


Postopek naročanja

Ob registraciji v spletno prodajalno obiskovalec pridobi uporabniško ime ter geslo, ki ga izbere sam. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z izpolnjenimi podatki. Po registraciji obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

Naročilo

Naročanje poteka preko Interneta 24 ur na dan, vse dni v letu. Uporabnik izbira in naroči izdelke, ki so mu na voljo v spletni trgovini.

Naročilo preko spletne strani www.ekopika.si je možno opraviti:

- Po registraciji v spletni trgovini prejmete potrditveno sporočilo na vaš elektronski naslov preko katerega potrdite registracijo. Po potrditvi se lahko prijavite in izbirate izdelke, ter katere želite kupiti dajete v košarico. Če potrditvenega sporočila ne dobite, poglejte če je morda med spam sporočili ali nam to sporočite na email naslov.

- z elektronskim sporočilom na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

- lahko pokličete na telefonsko številko 040 351 337 in sprejeli bomo vaše naročilo

- s poslanim SMS sporočilom na tel. številko 040/ 351 - 337

 

 

Ob naročilu preko elektronskega sporočila ali SMS-a navedite:
- svoje ime, priimek, naslov, na katerega želite prejeti izdelke, telefonsko številko in elektronski naslov
- ime izdelka in število kosov izdelka, ki ga naročate
- želeni način plačila ( po povzetju ali z nakazilom na naš TRR: SI56 1010 0005 1836 989)

 

Predstavnik podjetja Ekopika bo z vami vzpostavil kontakt in potrdil naročilo preko vašega elektronskega naslova, oziroma telefona. Naročene izdelke boste prejeli na naslov, ki ste ga navedli.

 

 

Postopek naročanja preko spletne trgovine Ekopika

Pred prvim nakupom se morate registrirati. Po registraciji obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

1. Po prijavi izbirate izdelke in katere želite kupiti dajete v košarico.

Če želite spremeniti količino že naročenega izdelka odprite košarico in lahko količino spremenite ali naročen artikel odstranite iz košarice.

 

2. Ko želite zaključiti nakup, odprite košarico (pokaži vsebino košarice) in kliknite Zaključi nakup.

V primeru vašega naročila preko spletne trgovine boste prejeli povratno elektronsko obvestilo o oddanem oz. prejetem naročilu (sklenjeni pogodbi). Če obvestila ne prejmete, naročilo ni bilo uspešno izvedeno in je postopek naročila potrebno ponoviti. Kopija vašega naročila je hranjena tudi v naši bazi.

Vsebino košarice lahko ves čas spreminjate, dokler dokončno ne potrdite naročila. V primeru, da uporabnik ugotovi, da ni naročil pravih artiklov ali da si premisli o nakupu nam lahko v roku ene ure prekliče naročilo, preko elektronske pošte na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali na telefonsko številko 040 351 337.

 

 

Naročeno blago pošljemo najkasneje v roku treh delovnih dni, razen v primeru, da izdelka ni na zalogi. Če izdelek ni na zalogi obvestimo o tem naročnika in mu damo informacijo v kolikšnem času dobimo artikel. Naročila sprejemamo tudi preko elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali preko telefona na številki 040 351 337, kjer vam bomo na vašo željo posredovali dodatne informacije o naših izdelkih.


©2009 - DAGUS - izdelava spletnih strani

Piškotke uporabljamo za statistiko obiskov in pravilno delovanje naše spletne strani! Več o tem si lahko preberete s klikom na EU Cookie Directive Module Information

Sprejemam piškotke s te strani.